Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Gökçelik Endüstri 4.0 yatırımlarını masaya yatırdı

Raf sistemleri üretimi konusunda 40 yıllık tecrübesiyle Türkiye ve dünyanın 60’a yakın ülkesine ihracat yapan Gökçelik A.Ş., yönetim kadrosuyla birlikte Bursa Mercure Otel’de düzenlediği toplantı ile 2019 yılının ilk yarısını değerlendirirken gelecek 3 yıllık planlarını da masaya yatırdı.

Yayınlanma:
Gökçelik Endüstri 4.0 yatırımlarını masaya yatırdı

Raf sistemleri üretimi konusunda 40 yılı aşkın süredir Bursa’da üretim yapan Gökçelik, dünyanın ve Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik koşullar ışığında çalışanlarıyla birlikte yarıyıl performansını değerlendirirken gelecek 3 yıllık dönemi kapsayan yatırımlarını ve planlarını da gözden geçirdi. Üretimden, tedarik zincirine, iç piyasadan dış ticarete kadar farklı departman yöneticilerinin sunumlarıyla 2019 yılının ilk yarısı değerlendirilirken hedeflerin gerçekleştirilme oranları da teyit edildi. Toplantıda Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ile Gökçelik Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aras hazır bulundu.

Endüstri 4.0 ve teknoloji yatırımlarının sorumluluğunu üstlenen Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aras, ERP alanında gerçekleştirdikleri SAP yatırımının meyvelerini almaya başladıklarına dikkat çekerek 4.0 ve sonrasında gelecek yeni üretim modellerini yakından takip ederek Gökçelik’i geleceğe hazırlamaya devam edeceklerini söyledi.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Raf sistemleri üretimi konusunda 40 yıllık tecrübesiyle Türkiye ve dünyanın 60’a yakın ülkesine ihracat yapan Gökçelik A.Ş., yönetim kadrosuyla birlikte Bursa Mercure Otel’de düzenlediği toplantı ile 2019 yılının ilk yarısını değerlendirirken gelecek 3 yıllık planlarını da masaya yatırdı.

2017 yılında hayata geçirilen Endüstri 4.0 tabanlı depolama sistemleri üretim tesisi ile toplam 4 fabrikasında, başta perakende sektörü olmak üzere endüstriyel alanda depo ve raf sistemleri üreterek Türkiye ve dünyaya satan Gökçelik, dünya pazarındaki payını geliştirmeyi sürdürmekte kararlı. Yönetin Kurulu Başkanı Yalçın Aras, rekabetin her geçen gün arttığı ve pazar koşullarının olumsuzluklarına rağmen Gökçelik’in büyümesini sürdürdüğüne dikkat çekti. ‘Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir’ felsefesiyle şirketin dijital dönüşümüne ağırlık verdiklerini hatırlatan Aras, şirketin kısa vadeli planlarını da yönetim kadrosuyla birlikte değerlendirdi. Sürdürülebilir iş modelleri üzerine yoğunlaşan Gökçelik, teknolojinin yanı sıra tasarım ve fonksiyon alanlarında da çalışmalar sürdürüyor. Şirket bünyesinde faaliyet gösteren Ar-Ge ve Tasarım departmanlarının şirketin geleceğini şekillendirdiğini belirten Aras ülkenin ve sektörün geleceğine olan inançlarının hızlarını kesmeden yollarına devam etmelerinin ana kaynağı olduğunu söyledi.

GÖKÇELİK HAKKINDA

Raf ve sergileme üniteleri üretmek üzere 1976 yılında kurulan Gökçelik, kurulduğu günden bu yana geçen 40 yıllık zaman diliminde Türkiye perakendesinin ve endüstrisinin, geçirdiği gelişim sürecinin içinde bulunmuş ve bu sürecin bir parçası olmuştur.

Misyonu; müşterilerinin Mağaza & Market Ekipmanları ve Depolama Sistemleri alanında talep ettikleri ihtiyaçlara çözüm getirecek proje çalışmalarını yürütmek üzerinde uzlaşılan çözümü müşteriye olması gereken kalitede, rakiplerinden daha ekonomik olarak üreterek zamanında ulaştırmak ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Gökçelik’in vizyonu ise firmanın ürün kalitesini, üretim teknolojisini, kalite yönetim sistemini ve insan kaynağını sürekli geliştirerek Pazar payını, rekabet gücünü arttırmak koşulsuz ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti yaratmaktır.

Bugün 4 fabrikasında ileri teknolojiye sahip seri üretim yapan entegre hatları, özel ve esnek üretime uygun geniş makine parkuru ve boya tesisleri ile çevreye duyarlı üretim yapan Gökçelik, Türkiye’de ve dünyanın 60’a yakın ülkesinde pazar payını her geçen gün artırmaya devam ediyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler