Gökçelik, geleneksel iftarını gerçekleştirdi

Gökçelik, geleneksel iftarını gerçekleştirdi

Gökçelik A.Ş. geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonunu çalışanları ve ailelerin katılımı ile Örnek Et restoranında gerçekleştirdi. İftar’da Mürşit Kavurmacı ve arkadaşları da ilahi ve duaları ile yer aldı.

Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, iftara katılan çalışanlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasına, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden azad olan

11 Ayın sultanı mübarek ramazan ayının bereketi hepimizin üzerine olsun. Mübarek ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu güzel günden bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” cümlesi ile devam etti.

Son yıllarda gerçekleştirilen yatırım hamleleri ile ilgili de bilgiler veren Aras, “Yatırım hamlelerimiz ile bir yanda işimiz büyüyor, ancak beraberinde sorumluluğumuz da artıyor.

Çalışanlarımıza karşı, ailelerimize karşı, tedarikçilerimize karşı, ülkemize karşı ve devletimize karşı sorumluluklarımız var. Çok şükür bugünlere mahcup olmadan gelmeyi başardık. Bugünden sonra da aynı şevkle çalışarak Gökçelik’i hep birlikte büyüteceğiz” dedi.

Dünya ile entegre olmak için gerçekleştirdikleri en son yatırımlarına değinen Yalçın Aras, Endüstri 4.0 hamlesi ile teknolojiye ve insan kaynağına yatırım yapmaya devam ettiklerini ifade etti. Aras, “Gökçeliğin uluslararası rekabette önemli bir oyuncu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bugün ihracatta 50’ye ulaşan ülke sayımızı arttırmaya devam edeceğiz. Yerli sanayici büyüdükçe ülkemiz de büyüyecek” diye konuştu.