Gökçelik sektörde 40 yılı geride bıraktı

Gökçelik sektörde 40 yılı geride bıraktı

Her yaptığı işten ve müşteriden kendine tecrübeler katarak bugünlere gelen Gökçelik, ürün kalitesini, üretim teknolojisini, kalite yönetim sistemini ve insan kaynağını sürekli geliştirirken, pazar payını, rekabet gücünü de arttırarak koşulsuz ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti yaratmayı kendine vizyon edindi.

Güvenilirlik, özveri, sürekli iyileştirme, duyarlılık, saygı, adalet ve farlılıklardan güç almak değerlerini benimseyen Gökçelik, bugün 4 fabrikasında ileri teknolojiye sahip seri üretim yapan entegre hatları, özel ve esnek üretime uygun geniş makine parkuru ve boya tesisleri ile çevreye duyarlı üretim yapıyor. Gökçelik, Türkiye’de ve dünyanın 50’den fazla ülkesinde pazar payını her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Şirketin 40. yılını bitirip, 41. yılına adım atışını kutlamak için geçtiğimiz gün, çalışanların ve paydaşların katılımı ile görkemli bir gece düzenlendi. Gecede şirketin 40.yıl için hazırladığı özel filmin gösteriminden sonra konuşması yapan Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, geride bırakılan 40 yılın özetini duygusal anılar ile aktardı. Gelinen noktada, toplam 30 bin metrekare kapalı alan üretim tesisi ile dünyanın 50’den fazla ülkesine ihracat yapıyor olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Aras, müşterilerine kendilerini doğru ifade edebildiklerini düşündüğünü, bunun da elde edilen başarıda önemli bir rol oynadığını kaydetti.

Çalışmanın, üretmenin önemine değinen Yalçın Aras, “Bir masa, bir sandalye ve elektrikli hesap makinası o gün benim için zenginlikken, bugün uzaktan kumanda edilebilecek makinaları konuşuyoruz. Günün şartlarına göre kendimizi revize ediyoruz. Gökçelik markası 40 yaşında artık çok önemli deneyimlere ve bilgiye sahip” dedi.

Aras’ın konuşmasının ardından 5, 10, 15 ve 20 çalışma yılını geride bırakan Gökçelik çalışanlarına plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Plaket töreninin ardından gecenin anısına kuruluş yıldönümü pastası Yalçın Aras, eşi Mehtap Aras ve çocukları Burak, Güliz ve Gökmen Aras tarafından kesildi. Kutlama gecesi, canlı müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar ile son buldu.