Gökhan Gönül'den şampiyonluk açıklaması!

Gökhan Gönül'den şampiyonluk açıklaması!
Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Gökhan, bu sezon giydikleri üç formanın da birbirinden güzel olduğunu ifade etti.

Gökhan, "7 senedir budayım. İlk defa bu kadar profesyonelce hazırlanmış formalar görüyorum. Futbolcuların performans değeri açısından da önemli, sonuçta bir forma deyip geçmemek lazım. Materyalinden tutun, üstünüzdeki duruş şekli, her şeyi önemli; yanlarındaki hava alan deliklerine kadar. Bu futbolcuları belki yüzde 2-3 etkiliyordur derecesini bilmemem ama ben önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece performans açısından değil görüntü olarak da çok hoş. 3 forma da birbirinden güzel. Biz futbolcular olarak bu formaya yakışanı yapıp, sezon sonu şampiyon olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Şampiyon olup, 4. yıldızı takan ilk takım olmak istediklerine vurgu yapan milli oyuncu, "Bu sezon 4. yıldızı takmak isteyen Galatasaray var. Beşiktaş'ı bu sene çok daha iyi görüyorum. Trabzonspor çok sayıda transfer yaptı. Belki 1-2 ay sonra onlarda daha iyi takım olacaklardır. Bana göre en önemli etkenlerden bir tanesi Anadolu takımları. Her geçen gün Türkiye'de futbol zorlaşıyor. Bence bu seneki şampiyonu Anadolu takımları belirleyecektir. İnşallah şampiyon biz oluruz ve 4. Yıldızı takarız" dedi.

Gökhan Gönül ayrıca, "En büyük sponsorumuz taraftarımız, bizim sloganımız gibi oldu. Başkanımızın üstüne basa basa söylediği bir şey vardı, Başkanımızı biliyorsunuz; hak ettiği şeyi her zaman tutup koparıp alan bir insan. 'Bu forma için de hak edilen değeri verilmiyorsa, bu forma sponsorsuz olacak' dedi. O sözünün arkasında durdu" şeklinde konuştu.

Taraftarlara çağrıda bulunan milli oyuncu, "Taraftarımızdan tabii ki beklentimiz var. Gücü olan herkesin bu formayı alıp kulübümüze destek olmasını istiyorum. Sponsorlar olmasaydı da keşke reklamsız formalarla sahaya çıksaydık. Görüntü olarak bence çok daha güzel" değerlendirmesinde bulundu.

Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül de yeni sezon formalarını çok beğendiğini belirterek, "Özellikle çubuklu formanın dokusunu çok beğendim. Çok samimi geldi. El örgüsü gibi görünüyor o görüntüsü çok hoşuma gitti. Beyaz formanın da yaka kesimi çok güzel. Maç olmadığı günlerde de Fenerbahçe forması ile dolaşan çok sayıda taraftar görüyorum" diye konuştu.