Gökhan Özen, Bekar Hayranlarına Sahnede Dua Etti

Gökhan Özen, Bekar Hayranlarına Sahnede Dua Etti

2. İnkum Kum Zambağı Festivali için Bartın’a gelen Gökhan Özen, yalnızlık çeken bekar hayranlarının sevgili bulması için sahnede dua etti.
Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen 2. İnkumu Kum Zambağı Festivali kapsamında pop müziğinin sevilen sanatçısı Gökhan Özen, verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İnkum plajında kurulan sahnede binlerce hayranı ile buluşan Gökhan Özen, birbirinden güzel şarkılarını söyledi. Konseri izlemeye gelen binlerce Bartınlı, Gökhan Özen’in söylediği şarkılara eşlik etti.
Sahnede yaklaşık 2 saat kalan Gökhan Özen, konser sırasında ’sevgilim yok, yalnızım’ diyenler için dua ederek, “Sevgilisi eşi yanında olanlar el kaldırsın. Evli, sevgilisi olupta uzakta olanlar yani hasret çekenler el kaldırsın. Sevgilim yok diyenler el kaldırsın. Genelde böyle oluyor zaten kalabalığın yüzde 70’i bekar ya da yalnız oluyor. Şimdi yanında sevgili olanlar elinden tutarak, bu anı ölümsüzleştiriyorsunuz. Çünkü çok şanslısınız sevgiliniz yanınızda. Sevdiğim var, hayatımda var ama şu an yanımda yok diyenler için çekmeyi bırakıyorsun, hemen arayıp sana bir şarkı dinleteceğim diyorsun. Sevgilim yok diyenler için de yapabileceğim hiçbir şey yoktur. Maalesef yok. Allah kolaylıklar versin. Ama sizin için dua edebilirim. Edelim mi bir dua. Yalnızlar bir daha el kaldırsın. Allah’ım sen buradaki yalnız kardeşlerimin, yalnız, bekar kardeşlerimin, arkadaşlarımın gönüllerinde yatan en güzel aşkı en güzel sevgiyi en kısa zamanda mümkünse bu hafta karşılarına çıkar inşallah Yarabbi. Bak benim kalbim temizdir. Tutar benim duam” dedi.
Gökhan Özen’e daha sonra hediye ve çiçek takdim edilmesinin ardından konser havai fişek gösterisiyle son buldu.