Gökhan Töre kendini eve kapattı

Gökhan Töre kendini eve kapattı
Beşiktaş’ta A Takım'dan sorumlu yönetici Mete Vardar, gündemdeki konulara ilişkin samimi açıklamalar yaptı.

Adı saha dışında silahla yaralanma, silahlı tehdit gibi olaylara karışan Gökhan Töre için, “Şu anda morali yerinde. Çok iyi şekilde çalışıyor. Kendisini tamamen futbola vermiş durumda. Sosyal hayattan bile uzaklaştı. Bazen ben kendisine, ‘Arada bir dışarı çık’ diyorum” diye konuştu. Vardar, Motta’nın moralinin de yüksek olduğunu söyledi.

"KASIMPAŞA DA ASTERAS DA FİNAL"

Vardar, ligde bugünkü Kasımpaşa maçını ve rakibin hocası Şota Arveladze’nin “Beşiktaş, ligin en iyi takımı” açıklamasını da değerlendirdi. “Karşı takımlar böyle açıklama yapınca biraz manipüle edici nitelikler taşıyor. Erciyes maçı öncesi neredeyse şampiyon ilan edildik. Sonra kaybettik. Geçen sezon dördüncü haftadan sonraki düşüş mü olacak soruları akıllara geldi. Ama Başakşehir’i yendik. Bu hafta yine lider oluruz; belli mi olur” dedi. Vardar, hem Kasımpaşa hem de perşembe günü Avrupa Ligi’ndeki Asteras Tripolis maçlarının kendileri için birer final olduğunu belirtti.

"BİR SAĞ BEK GELECEK"

Vardar, geçenlerde bir PR şirketinden istatistik çıkardığını belirterek, “Türkiye'de en fazla konuşulan 3 konudan biri Beşiktaş'ın sağ beki. Her şey bitti, Beşiktaş'ın sağ beki bu kadar konuşuluyor” ifadelerini kullandı.

Vardar, satır arasında yeni bir sağ bek alınacağını işaret etti. “Beşiktaş'ın sağ beki bugün için Serdar Kurtuluş. Gelecek oyuncuyla rekabet edecek. Alternatifler için görüşmeler yapılıyor” diye konuştu.

Erciyes karşılaşmasında yan hakeme küfür sayılan İngilizce bir ifade kullandığı için 3 maç ceza alan, ardından 1’i ertelenen Gökhan Töre, takımının bugün Kasımpaşa ile yapacağı mücadelede sahada yer alabilecek.