Gördes Evleri Projesi Hayata Geçiriliyor

Gördes Evleri Projesi Hayata Geçiriliyor

Manisa’nın Gördes ilçesinde, yaklaşık 25 yıl önce ilk adımları atılan ’Gördes Evleri Projesi’ hayata geçiriliyor.
Gördes ilçesinde, belediye tarafından başlanılan konut projesi hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda, 25 yıl önce ilk adımları atılan Gördes Evleri Projesi’ni hayata geçirdi. Proje kapsamında, 3 bin 561 metrekare arsa üzerine yedişer katlı 2 bloktan oluşan daireler yapacak. Gördes Belediyesine ait arsa üzerine yapılacak 56 daire, 100 metrekareden oluşacak. Bloklara ise, Milli Mücadele kahramanlarından Şehit Makbule Hanım ve Halil Efe’nin isimleri verilecek. Konutların fiyatı 89 bin ve 99 bin arasında değişirken, vatandaşlara da taksit imkanları sağlanacak.
Konut müjdesini ise vatandaşlara Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol verdi. Akyol’un, Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlediği tanıtım toplantısına ise vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan Akyol, "Geçtiğimiz dönem bildiğimiz gibi TOKİ tarafından belediyemizle iş birliği içerisinde konut projesi hayata geçirildi. Hak sahipleri mutlu huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmekteler. Geçtiğimiz günlerde kat karşılığı 18 dairelik bir projeyi ihaleye çıkardık. Akdeniz Apartmanı ismini koyduğumuz proje için yüklenici firma çalışmalara başladı. Kamu oyundan gelen yoğun talepler neticesinde yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz" dedi.
"PROJEYİ HAYATA GEÇİRMEK BİZLERE NASİP OLDU"
Başkan Akyol, sözlerin şöyle sürdürdü:
"Bu projeyi hayata geçirmek bizlere nasip oldu. Ben bu proje de emekleri olan eski Belediye Başkanlarımızdan İbrahim Akşahan ve Yusuf Altunkeyik’e huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum. Projemiz Gördes ilçemize hayırlı olsun. Projeyle ilgili başvuru formu ve ayrıntılı bilgi için Belediyemiz web sitesini veya Beyaz Masa’yı ziyaret edebilirsiniz."