Gülen'in öldüğünü soran muhabir kayıplara karıştı!

Gülen'in öldüğünü soran muhabir kayıplara karıştı!
Bülent Arınç'a Fethullah Gülen’in öldüğü yönündeki haberleri soran ve Arınç'tan “Aman Yarabbi, Allah’ım aklımızı korusun” yanıtını alan Nevin Çelik, gelen tepkilerin ardından kayıplara karıştı.

Çelik, Facebook ve Twitter hesabının yanı sıra cep telefonunu da kapattı.

 Çelik'in başbakanlık akreditasyonu ve Sarı Basın Kartı olmadığı ileri sürüldü.

TAM BİR MUAMMA

Fethullah Gülen’in öldüğü yönündeki haberleri soran ve Başbakan yardımcısı Bülent Arınç’tan, “Aman Yarabbi, Allah’ım aklımızı korusun” yanıtını alan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir görüntüsünün kapak fotoğrafı olarak kullanıldığı Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: “Sorduğum soru kesinlikle hükümet lehine bir sorudur. Zira ben AK Parti’yi de Bülent Arınç’ı da çok severim. Boş bir soru değil, araştırılsın.”

‘BÖYLE ÇALIŞAN YOK’

Habertürk'ün haberine göre; Çelik’in çalıştığını söylediği İnternethaber sitesinin Yönetim kurulu başkanı Hadi Özışık bir açıklama yaparak, “Ankara’da bu isimde bir muhabirimiz bulunmuyor. Kendisi kurumumuzun adını hangi amaç ve maksatla kullandı bilmiyoruz. Bu kişinin bizde çalışmadığını Başbakanlık kaynaklarına da ilettik. İnternet yasası henüz olmadığı için bu kişinin bir internet sitesi adına başvurup basın kartı alması da mümkün değil” dedi.

Başbakanlık kaynakları, söz konusu kişinin uzun süredir Sarı Basın Kartı ibraz ederek, Başbakan Davutoğlu’nun programlarını izlediğini, hatta Başbakanlık muhabirlerine tahsis edilen basın aracına bindiğini belirtti.