Gümrük Ve Ticaret Bakanı Canikli’nin İlk Ziyareti Memleketine Olacak

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Canikli’nin İlk Ziyareti Memleketine Olacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Nurettin Canikli’nin ilk resmi ziyaretini Giresun’a gerçekleştireceği bildirildi.
AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında oluşturulan 62. Hükümet’in Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Nurettin Canikli’nin Salı günü Giresun’a geleceğini açıkladı.
Aydın, “Giresun Milletvekili seçilerek bundan önce Grup Başkanvekilliği yapan Nurettin Canikli, bakan olarak ilk resmi ziyaretini ilimize yapacaktır. Salı günü Giresun’da bulunacak olan Bakanımız Canikli, valilik, belediye ve partimizi ziyaret edecektir. Programı kapsamında zaman sıkıntısı yaşanmaması halinde ilçelerimize de gitme ihtimali bulunmaktadır” dedi.
Bakanlık devir teslim töreninde hemşehrileri olarak Bakan Canikli’yi yalnız bırakmadıklarını da ifade eden Aydın, “Neredeyse 15 yıl sonra ilk defa bakanlık verilen ilimizden partililerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ve bir çok kişi bu heyecanı Ankara’da birlikte paylaştık. Bu bizim için önemli bir gündü. Bu önemli günün tanığı olan bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca ifade etmek isterim ki bir vesile ilgi görüştüğümüz Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Giresunluların, bakanlığı fazlasıyla hak ettiklerini ifade etmiştir” diye konuştu.