Gungiad’dan Dibekod’a Ziyaret

Gungiad’dan Dibekod’a Ziyaret

Güneydoğu Genç İşadamları Derneği (GÜNGİAD) Başkanı Hakan Akbal, Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası (DİBEKOD) Başkanı Cemil Değirmenci’yi ziyaret etti.
GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal ve beraberindekiler, Mayıs ayında DİBEKOD Başkanlığı’na seçilen Cemil Değirmenci’ye ziyarette bulundu. Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) binasında gerçekleşen ziyarette GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, kapıda DİBEKOD Başkanı Değirmenci Yönetim Kurulu tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, DİBEKOD Başkanı Değirmenci’nin yenilikçi olduğunu söyledi. Akbal, "Böyle bir kurumun başına gelmesi oldukça önemlidir. Kuruma oldukça değer katacaktır. Hayırlı uğurlu olsun. GUNGİAD olarak elimizden geleni yapacağız. Yapacağı bütün proje ve aktivitelerde yardımcı olacağız" dedi.
Daha sonra konuşan DİBEKOD Başkanı Cemil Değirmenci ise, ziyaretlerinden dolayı Akbal’a teşekkür etti. Değirmenci, "Ben ve Yönetim Kurulu üyelerimiz sizlere saygı sevgilerimizi sunuyoruz. Projelerimizle esnaf arkadaşlarımıza yardımcı olacağız. Berberler ve kuaförle odası şehrin aynasıdır. Esnaf arkadaşlarımıza hizmetin dışında ilimizin çıtasını yükseltecek projelere imza atmaktır. Bölgemiz ve Diyarbakır batıda görüldüğü gibi değildir. İl dışından berber temsilcilerini bir araya getirip batıdan bakıldığı gibi olmadığı gibi olduğunu göstereceğiz" diye konuştu.
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.