GÜNNAR’IN 7 HAZİRAN’DA YAPILACAK SEÇİMLERDE ZAFERDEN ŞÜPHESİ YOK

GÜNNAR’IN 7 HAZİRAN’DA YAPILACAK SEÇİMLERDE ZAFERDEN ŞÜPHESİ YOK

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 12 yıldır girdikleri bütün seçimlerden hep başarılı çıktıklarını belirterek “7 Haziran’da yapılacak seçimlerden de başarılı çıkacağımızdan şüphemiz yok. 7 Haziran’da inşallah Türkiye’de bir tarih yazacağız” dedi.
AK Parti Trabzon Eski İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Günnar “Bizim için önemli olan seçimlerde başarıyı elde edebilmektir. Sandıktan başarı ile çıkabilmektir. AK Parti’nin sandıktan tek parti olarak en güçlü çıkması bizi tatmin etmez. Çünkü AK Parti Anayasa değişikliğini yapabilecek sayıda milletvekili ile 2015 Haziran ayında mutlaka parlamentoda temsil edilmesi gerekir. Bu anlamda Trabzon’da 4 olan milletvekili sayısını 5’lere, 6’lere çıkarabilecek performansı, gayreti ve çalışmayı ortaya koymak durumundadır. Bu nedenle teşkilatlarımıza geçmiş seçimlerden daha fazla yük, görev ve sorumluluk düşmekte. Teşkilatlarımızın da her zamanki gibi bu bilinç ve sorumlulukla hareket edeceklerine inanıyorum. AK Parti kuruluşundan itibaren girdiği bütün seçimlerde başarıyla çıktı. Türkiye’de arka arkaya üç seçim kazanan bir DP bir de AK Parti var. DP darbe yüzünden dördüncü seçimi yaşayamamıştır. Biz 7 Haziran’da inşallah Türkiye’de bir tarih yazacağız. Hedefimiz partimizi güçlü bir şekilde ayakta tutmaktır. Davamızın genel seçimlerde başarılı olmasıdır” dedi.
“PARALELLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Paralel yapıyla mücadele kapsamında parti içerisinde gerekli mücadelelerin yapıldığını kaydeden Günnar, şunları söyledi:
“Kuruluşumuzdan beri ’3Y’ ile mücadelemiz vardı, şimdi de ona ’P’ eklendi. Paralel yapı kendi mefhum hedeflerine ulaşmak için her yolu mubah, her ahlaksızlığı meşru sayarak, kendi örgüt amaçlarına ulaşmak için milli güvenliğimizi bile hiçe sayan ve bu yolda her türlü dış mihrakla, her türlü karanlık ilişkiye girmekten çekinmeyen ibretlik bir görüntü sergilemiştir. Belli bir inanç ve düşünce biçiminin sistemli bir şekilde devlet içinde örgütlenerek, meşru devlete paralel ayrı bir devlet oluşturma çabalarına seyirci kalmamız, paralel yapının tehdit ve şantajlarına boğun eğmemiz, onlarla herhangi bir şekilde uzlaşmaya ve iş bölümüne gitmemiz asla söz konusu olamaz. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Başbakanımız Davutoğlu ve yerelde tüm teşkilatlarımız var gücümüzle mücadelemizi sürdürdük. Milletimiz bu tabloyu gördü. Milletimizin görüşünü 30 Mart’ta seçimlerde aldık. Halkımız desteğini açıkça ifade etti. Milletimiz burada kimin haklı kimin haksız olduğunu bu mücadelede ne kadar gerekli olduğunun bilincinde. 7 Haziran’da da gerekli cevabı verecektir. Bundan sonra da paralel yapı ve o zihniyetle mücadele etmeyi sürdüreceğiz.”