Gürkan, Adanalıları Başbakanla Beraber Olmaya Davet Etti

Gürkan, Adanalıları Başbakanla Beraber Olmaya Davet Etti

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, tüm Adanalıları, 13 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de yapılacak olan 5. Olağan Adana İl Kongresi’ne davet etti.
AK Partinin Türk siyasi tarihinde yeni bir sayfa açtığını belirten Milletvekili Gürkan, son 12 yıldır büyük bir dönüşüm ve gelişim sürecinin yaşandığını ve vatandaşın desteği ile bu sürecin artarak devam edeceğini belirtti.
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan 5. Olağan Adana İl Kongresinin, bugüne kadar yapılan diğer kongreler gibi, bir demokrasi şöleni halinde geçeceğini ifade eden Gürkan, Adanalıları Başbakanla beraber olmaya davet etti. Gürkan, "Her kongresi bir şenlik havasında geçen partimiz bu yönüyle de diğer siyasi partilere örnek olmaktadır. Yine demokrasi şöleni haline gelen AK Parti kongrelerimizden biri olacak olan 5. Olağan Adana İl Kongremiz, 13 Aralık 2014 Cumartesi günü, saat 13.00’de, Yüreğir Spor Salonunda, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. Adana’nın AK kadroları, yapılan kongrelerimizle, yenilenmiş ve güçlenmiş olarak, çalışmalarına devam edecek, inşallah bir kez daha aziz milletimize hizmet yarışının vizesi niteliğindeki, 2015 genel seçimlerini büyük bir başarıyla neticelendirecektir. Tüm halkımızı Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız, Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan 5. Olağan Adana İl Kongremize bekliyoruz” dedi.