HACILAR BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN EKİCİ:

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN EKİCİ:

Hacılar Erciyes Kapıda 4 ay önce faaliyete açılan Amalya Butik otel tanıtımında konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ‘Bu sene ki hedefimiz 2 milyon turisttir’ dedi.
Kayseri Hacılar Kapı kayak tesisinde yaklaşık 4 aydır faaliyette olan Amalya Butik Otel basına tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Kültür Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve Amalya Butik Otel Müdürü Cemal Solmaz katıldı. 40 oda ve 60 yatak kapasitesine sahip otel; masaj odaları, spa, dinlenme odaları, sauna ve hamamlarıyla hizmetine sunuldu.
Otel hakkında açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici “Butik otelimiz 4 ay gibi bir süredir faaliyete geçti. 40 odalı ve 60 yataklıdır. Çok güzel ve nezih bir oteldir. İnşallah bütün hemşerilerimizi hem Erciyes manzaralı hem de Kayseri manzaralı bu nezih otelimize bekliyoruz” dedi.
"Bu sene ki hedefimiz 2 milyon turisttir" diye konuşan Ekici “ Turizm ile ilgili Hacılar kapıda Erciyes A.Ş.’nin yönetimindeyiz. İnşallah Hacılarımız bu oteller sayesinde gelişecek. Hemşerilerimiz sayesinde buraları da canlandıracağız. Biliyorsunuz Erciyes’imize gelen turist sayısı yerli ve yabancı her geçen gün artmaktadır. Geçen sene 1 milyon turisti yakalamıştık. İnşallah bu sene ki hedefimiz 2 milyon turisttir” diye konuştu.
Ekici son olarak “ Bu tarzda nezih otellerin sayısı arttıkça da bu sayıda daha da artacaktır. Planlarımızda butik oteller, kafeteryalar, konaklama tesisleri planımızda vardır. İlaveten de piknik alanları tarzında planlarımız var. Yaylalarımızdaki her yeri böyle tesislerle hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Böylece otelimizin de bu nedenle hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.
Kayseri İl Kültür Turizm Müdürü İsmet Taymuş “ Yerel yönetimlerimiz sıcak bakmazsa orada bir takım zorluklar yaşanıyor. Çok şükür Kayseri’de bu sorun ortadan kalkmıştır. Yerel yönetimlerimiz, Hacılar Belediye Başkanımız buradadır. Çok ilgililer zannediyorum meclisi burada yapmayı düşünüyorlar. İnşallah burada önümüzdeki günlerde bir de festival yapmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.