Hacıosmanoğlu: Elini zemzemle yıkasa sıkmam!

Hacıosmanoğlu: Elini zemzemle yıkasa sıkmam!
Fotomaç'a konuşan Trabzonspor'un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bu şahsın elini zemzem suyuyla yıkasa bile sıkmam. Kabahat bu şahsı böyle konuşturanda" dedi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, FOTOMAÇ'a konuştu ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde Yıldırım, Sabiha Gökçen'de bir Trabzonspor taraftarı ile tartışmış, Hacıosmanoğlu, "Aziz Yıldırım'a yapılan yanlış" demişti. Yıldırım da dün "Samimiyete bakıyorum. Yeniden yargılama olacak, adalet mutlaka sağlanacak. Sonra dost kalabilenler birbirinin elini sıkacak" yorumu yapmıştı.

ADAM GİBİ CEVAP VERMELİYDİ

Hacıosmanoğlu, konu ile ilgili şunları söyledi: "Bir kulüp başkanına yakışan sorulara adam gibi cevap vermektir. Taraftarımızın 'Şike yapmaya utanmıyor musunuz?' sorusu az bile olmuş. Ben sadece bir kulüp başkanının böylesine kötü bir durumda kalmasına üzüldüğümü söyledim. Sonuçta koca bir camiayı temsil ediyor. Türk futbolunu kirletenler belli. Bunlar futbolumuzdan acilen temizlenmelidir.

SEBA'NIN YANINDAN GEÇEMEZLER

Bu şahsın elini zemzemle yıkasalar bile sıkmam" diyen başkan, TFF'yi de eleştirdi: "Kabahat, bu şahsı konuşturanda. Çıkmışlar 'Süleyman Seba Sezonu' diyorlar. Önce futbolumuzdaki pislikleri temizlesinler. Pislikleri halının altına süpürenler Seba'nın adamlığının yanından bile geçemez. Hem 'Seba' diyeceksiniz, hem de pisliklere göz yumacaksınız, olmaz.

BU KİRLİ DÜZEN YIKILMALI

Bu anlayışla Türk futbolundaki pislikler aynen devam eder. Mahkemenin şike kararı ortada, ama siz susuyorsunuz, gerekeni yapmıyorsunuz. Öyle olunca da bu şahıslar konuşuyor. Bizim mücadelemiz hukuk çerçevesinde sonuna kadar devam edecek. Temiz Türk futbolunun paydaşlarının hâlâ bu kirli düzeni yıkma konusunda umutları devam ediyor."

kaynak: Fotomaç