Hakan Altun’dan keyifli konser!

Hakan Altun’dan keyifli konser!

Didim’de Sensation Açık Hava Diskosu’nda sahne alan aşk şarkılarının sevilen isimlerinden Hakan Altun, slow şarkılarla konserine başladı.

Canlı performansıyla beğeni toplayan Altun, müzisyen arkadaşlarına ve vokalistine "Allah size alkış başına 850 bin dolar verir inşallah" sözleriyle alkış istedi. Kendisini ilk defa izleyen olup olmadığını soran Altun, ellerini kaldıranların olması üzerine "Ellerini kaldıran arkadaşlar şanssız arkadaşlar. Ayıptır söylemesi bağımlılık yaparız. İlk defa gelenler 'Eyvah bunalım tipli bir adam sahneye çıktı, 3 tane slow şarkı söyledi. Bu gecemiz rezil olacak' diye düşünüyordur. Böyle düşünenler ön yargılı insanlardır. Hayatınızda eğlenmediğiniz kadar 2.5 saat boyunca sizleri eğlendirmeye söz veriyorum" dedi.


"DARBEYE HAYIR, DEMOKRASİYE EVET"

Altun, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine sert tepki göstererek, "Şu sıralar çok ihtiyacımız olduğu dönemlerdir. Her zaman söylediğimizi tekrarlayarak, ’Türkiye Cumhuriyetinde darbeye hayır, demokrasiye evet’ diyoruz" şeklinde konuştu.

Konserinde keyifli ve romantik dakikalar yaşatan Altun, "Alkışlamayan bütün bekarlar evde kalsın inşallah. Evli olup da alkışlamayanların kaynanası 50 yıl daha yaşasın inşallah" demesi gülüşmelere neden oldu. Altun, bu cümlelerinin ardından ritmi yüksek ’Mahşere kadar’ adlı şarkıyı söyledi.

Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Altun, sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Konseri, sevilen şarkıcılardan Koray Avcı da izledi.