’halk Arenası’nda Gündem Özel İdare Malları Oldu

’halk Arenası’nda Gündem Özel İdare Malları Oldu

Halk TV’de yayınlanan “Uğur Dündar ile Halk Arenası” programının yeni sezon ilk canlı yayını, 83. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda kalabalık bir izleyici kitlesi önünde gerçekleştirildi.
Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, sanatçı Müjdat Gezen, Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel’in katıldığı programı, çimler üzerindeki binlerce İzmirli izledi.
Programın açılışında konuşan Uğur Dündar, güler yüzlü insanların yaşadığı İzmir’e yerleşmeyi tercih ettiğini belirtirken, Yılmaz Özdil de İzmirli olmaktan büyük gurur duyduğunu belirtti. Atilla Sertel ise İzmir’in gündeminde yer alan “Özel İdare mallarının paylaşımı” konusuna değindi. İzmir’de Valiliğin Özel İdare’nin mallarını Hazine’ye devrettiğini söyleyen Sertel, “Kentin ileri gelenleri ile birlikte Valimize giderek bu malların İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne verilmesi halinde güvence altına alınacağını, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin de bu malları koruyacağını söyledik. Çünkü Başkanımız Aziz Kocaoğlu bugüne kadar İzmir’in malının bir kuruşunu bile satmadı. Denizli, Antalya, Balıkesir’de belediyelere verilen mallar neden İzmir’de, Aydın’da, Muğla’da belediyelere devredilmedi. Bu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na değil, İzmir’e yapılan haksızlık” diye konuştu.