Hamza Hamzaoğlu transfer bombasını patlattı

Hamza Hamzaoğlu transfer bombasını patlattı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-0 kazandıkları Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Hamza Hamzaoğlu, transfer hakkında da konuştu.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu açıklamaları şöyle:

"Çok iyi mücadele ettik. İlk derbimdi ve benim için çok önemliydi. Oyuncularım oyunun başından sonuna kadar disiplinli mücadele ettiler, onları tebrik ediyorum. Beşiktaş, bu sezonun en formda ve en iyi ekip oyununu oynayan takımıydı, çok iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Veli'nin atılmasından sonra daha kontrollü ve topa sahip bir performans sergiledik, istediğimiz skoru da aldık. Beşiktaş'ı kutluyorum."

Transfer açıklaması

"Birçok şeyi toparladığımızı düşünüyorum ama hala birçok da eksiğimiz var. Yoğun bir maç temposundan çıktık ve maçların içerisinde bazı şeyleri oturtmaya çalıştık. Çalışamadığımız birçok şey var, devre arasında da buna fırsat olmayacak aslında. İkinci yarıda da bu eksiklerimizi gidermek zorundayız. Belki de hiç transfer yapamayacağız, oyuncularımız iyi olduktan sonra transfere de ihtiyacımız olmayabilir. Semih ve Chedjou sakatlandığı zaman stoper konusunda sıkıntı yaşayabiliyoruz, belki oraya uygun bir oyuncu bulabilirsek alabiliriz. Kanaatim transfer yapmadan, kadromuzda bazı oyuncuları göndererek azalmaya gitmek."