Hanımlar Engelleri Birlikte Aşıyor

Hanımlar Engelleri Birlikte Aşıyor

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri üyeleri, gösterdikleri dayanışma örneği ile engelleri birlikte aşarak hayatı mutlu yaşıyor.
Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri üyeleri, kurslarda yaptıkları çalışmalarla göz dolduruyor. Engelli kursiyerlerin de bulunduğu hanım evlerindeki birlik ve dayanışma örnekleri ise takdir topluyor. Hanım evlerinde geleneksel hale gelen yarışmalarla kursiyerler motive olarak gayretlerini arttırıyor. Bu hafta hanım evlerinde düzenlenen İğne Oyası Yarışması’nda ilmek atıp nakışlarını konuşturan kursiyerler birincilik için kıyasıya yarıştı. Ortaya konan el emeği göz nuru ürünler Serap Taner’e birincilik, Hülya Uysal’a ikincilik ve Yeter Aydoğmuş’a üçüncülük getirdi.
Büyük bir azim ve gayretle çalışmalara katılarak engelleri aşan Emine Dizman’ı da arkadaşları yalnız bırakmayarak doğum günü sürprizi yaptı. Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri’ndeki ortamdan ve hizmetlerden memnun olduğunu belirten Dizman, “Başta Belediye Başkanımız Selçuk Çetin olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Burada tam bir aile ortamı var. Arkadaşlarımın desteğiyle engelleri birlikte aşıyoruz” dedi.