HASAN SAĞLAM, YENİKENT VE HENDEK’İ İNCELEDİ

HASAN SAĞLAM, YENİKENT VE HENDEK’İ İNCELEDİ

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, hastane incelemelerini Yenikent ve Hendek Devlet Hastaneleriyle sürdürdü. Sağlam, hastanedeki işleyişleri yerinde incelerken vatandaşlarla da yakından ilgilendi.
Sağlıkta hizmet kalitesinin daha da arttırılmasına yönelik çalışmaları yerinde incelemeye devam eden Genel Sekreter Sağlam, anlık hastane ziyaretleriyle hem hastanedeki sağlık hizmetlerinin işleyişini değerlendiriyor, hem de vatandaşların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi alarak taleplerini değerlendiriyor. Genel Sekreter Hasan Sağlam, hastane ziyaretlerine Yenikent ve Hendek’le devam etti. Başhekim ve Yönetim kadrosunun yenilendiği hastanelerde ilk incelemelerini gerçekleştiren Genel Sekretere başhekimler de eşlik etti. Yenikent Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Murat Akgül’le birlikte hastanenin yataklı servislerini ziyaret eden Genel Sekreter Sağlam, acil serviste de vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Yapılan ziyaretlerin eksik arama değil, eksik tamamlama amaçlı yapıldığını hatırlatan Sağlam, sağlık çalışanlarının büyük bir fedakarlıkla ortaya koyduğu hizmetin etkinliğini arttırmak amacıyla ziyaretlerinin süreceğini belirterek tüm yöneticilerin aynı hassasiyetle çaba sarf ettiğini söyledi. Daha sonra Hendek İlçe Devlet Hastanesi’nde incelemelerine devam eden Sağlam, yeni atanan Başhekim Op.Dr. Celalettin Akyol’la hastaneyi ziyaret etti. Hastane poliklinik, yataklı ve acil servisi denetleyen Sağlam, vatandaşlarla da yakından ilgilenerek sağlık durumları hakkında bilgi de aldı.