Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Hayko Cepkin'den Yıldız Tilbe'nin o sözlerine tepki

Sanatçı Hayko Cepkin, "İnsan hayatı doğadaki bütün canlıların hayatından daha önemlidir" açıklamasıyla gündeme gelen Yıldız Tilbe'ye tepki gösterdi.

Yayınlanma:

Sosyal medya hesabından söz konusu haberi paylaşan Cepkin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kendisini ve doğadaki varlığını her şeyin üstünde görme gafletine düşmüş, yaşamın farkındalığını yitirmişliğe net bir örnek. Doğduğu an yardım edeni olmaz ise kendi kendine bile büyüyemeyen bir varlığı gözünüzde maalesef fazla büyütüyorsunuz.”

Ne olmuştu?

İLGİLİ HABER Buğra Gülsoy’un Eski Eşi Nilüfer Gürbüz Yeni Aşka Yelken Açtı
Sanatçı Hayko Cepkin, "İnsan hayatı doğadaki bütün canlıların hayatından daha önemlidir" açıklamasıyla gündeme gelen Yıldız Tilbe'ye tepki gösterdi.

Geçen aylarda sosyal medya hesabından yaptığı “Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” paylaşımıyla tepki çeken ve hakkında soruşturma açılan Yıldız Tilbe, Nişantaşı’nda basın mensuplarının “Köpekler hakkındaki açıklamalarınız çok tepki gördü. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“İnsan hayatı doğadaki bütün canlıların hayatından daha önemlidir. Böyle savunuyorum. İnsan olmasaydı, apartmanlarda oturmazdık. Yapılmış yollarda yürümezdik. Dünyayı insan inşa eder ve insan güzelleştirir. İnsanın güzelleştirdiği yerde her şey güzel güzel yaşar. Ama insanının kötüleştirdiği yerde insan kendisi de dahil hiçbir yaşam hakkı ve şansı yoktur. Böyle olmasın. İnsanlığı savunuyorum. İnsanlık her şeye sahip çıkar. Başkasının ne düşündüğü de umurumda değil.”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler