Hendek’te Asfalt Atağı

Hendek’te Asfalt Atağı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te yapılan asfalt ve yama çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Hendek’e bağlı uzak mahallelerde başlatılan asfalt ve yama çalışması ilk etapta Dikmen, Yeniyayla, Kurtuluş, Aksu mahalleleri grup yolları arasında devam ediyor. Köy olan ve 30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında Hendek Belediyesi’ne bağlanarak mahalle statüsüne kavuşan uzak mahallelerde Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt ve yama çalışması yapılıyor. Grup mahalle yollarında yapılan çalışmalar için vatandaşlar Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ettiler.
Öncelikli olarak grup mahalle yollarında yapılacak olan asfalt çalışması Dikmen Grup yolundan sonra Kazimiye, Lütfiyeköşk, Şeyhler mahalleleri ile devam edeceğini söyleyen Başkan Ali İnci, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Hendek grup yollarında yapmış olduğu yama çalışmaları ilçemizi rahatlatacak. Grup yollarının öncelikli olduğu çalışmalarda ikinci etap ise ara yollar olacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne Hendek Belediyesi ve muhtarlarımızın da eşlik ettiği çalışmalardan vatandaşlarımızda oldukça memnunlar. İlçemiz adına, Başkan Toçoğlu’na teşekkür ediyorum”dedi.