Hırsızlık Yaparken Kendi Fotoğraflarını Çekmişler!

Hırsızlık Yaparken Kendi Fotoğraflarını Çekmişler!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, traktör römorkuna sakladıkları dürbünlü tüfekler ve demir kesme makaslarıyla yakalanan zanlıların hırsızlık yaparken kendi fotoğraflarını çektiği ortaya çıktı.

Üreğil Mahallesi’nde taş ocağı bölgesinde devriye gezen jandarma ekipleri, şüphe üzerine Ç.B. isimli şahsın kullandığı traktörü durdurdu. Traktörün römorkunda yapılan aramada bir pompalı tüfek, dürbünlü bir av tüfeği, 4 tabanca fişeği, 25 av tüfeği fişeği, el telsizi, 3 demir kesme makası, 1 testere, 1 el feneri, 2 eldiven, 1 balta, 1 kürek, 1 tırmık, 1 kazma ve 1 fotoğraf makinesi bulundu.

Şüpheli E.T. ve Ç.B’nin 15 gün önce Üreğil bölgesinde bulunan bir taş ocağından çaldıkları 1 kamyonet dolusu bakır kabloyu Gemlik ilçesinde bulunan bir lojistik şirketine bıraktıkları, Y.A’nın ise arkadaşlarına destek verdiği tespit edildi. Ekipler, şüpheli E.T.’ye ait fotoğraf makinesini de inceledi. Zanlıların hırsızlık yaparken kendi kendilerini çektikleri, taş ocağından bakır kabloları sökerken fotoğraflarının bulunduğu görüldü.

Gözaltına alınan Y.A. ve Ç.B, sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, firari E.T. ise aranıyor.