Hkü’de Yeni Öğrenci Kayıtları Sona Erdi

Hkü’de Yeni Öğrenci Kayıtları Sona Erdi

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonucunda, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler kayıtlarını gerçekleştirmek için HKÜ Merkez Kampusuna akın etti. 24 Ağustos 2014’te başlayan kayıtlar 5 Eylül 2014’te sona erdi.
Öğrenci velileri de evlatlarını bu mutlu anlarında yalnız bırakmayarak, onların kayıt heyecanlarına ortak oldu. HKÜ ailesinin yeni üyeleri, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Merkez Kampusunu gezerek, eğitim görecekleri fakülteleri ve sınıfları inceledi.
Çok heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, kayıt dönemine özel olarak kurulan bilgi edinme masalarından, HKÜ hakkında detaylı bilgi aldı. Kayıt için HKÜ’ye gelen veliler ve öğrenciler, karşılaştıkları uygulamalardan ve özel ilgiden son derece memnun kaldıklarını ifade ederek kendilerine bu imkanı sunan üniversite personeline ve Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz’a teşekkür etti.
HKÜ, kayıt olacak öğrencilerin zorluk yaşamamaları ve işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için geçmiş yıllarda da yaptığı gibi Merkez Kampusta danışma birimleri oluşturdu. Kayıtlar, kayıt masalarında yapıldı ve kayıtlarda öğrencilerin sorun yaşamaması için her türlü detay düşünüldü.
HKÜ’de 2014-2015 eğitim-öğretim yılı 22 Eylül 2014’te başlayacak.