Hollanda Fuarındaki Çekilişte 9 Talihli Bodrum Tatili Kazandı

Hollanda Fuarındaki Çekilişte 9 Talihli Bodrum Tatili Kazandı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye iki kişilik her şey dahil Bodrum tatili hediye edildi.
Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı’na 100 metrekarelik stant ile katılan Bodrum, fuarın ilgi odağı oldu. Fuara Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon da katılarak Bodrumlu turizmcilerle birlikte tanıtım faaliyetlerine destek verdi. Çeşitli etkinliklerin de düzenlenerek renkli görüntülere sahne olan Bodrum standını fuar süresince yaklaşık 9 bin 500 kişi ziyaret etti.
Bodrum’a olan ilgiyi daha da artırmak amacıyla stantta ayrıca hediye tatil çekilişi de yapıldı. İki ayrı günde yapılan çekilişe toplam 500 kişi başvurdu. Yapılan çekilişin ardından 9 talihli turist, iki kişilik her şey dahil bir haftalık Bodrum tatili kazandı.
Utrecht Turizm Fuarı’na Bodrum standı ile katılan Başkan Mehmet Kocadon ve Bodrumlu turizmciler, Hollanda’dan Bodrum’a gelecek olan turist sayısını artırmak amacıyla tur operatörleri, uçak firmaları yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileriyle de fuar süresince çeşitli görüşmeler yaptı. Fuarda Hollanda’nın ikinci büyük tur operatörü olan SUNWEB de Bodrum standına konuşlanarak Bodrum’un tanıtımı için çalışmalarda bulundu.
Mavi Yolculuğuyla da ön plana çıkan Bodrum’da deniz turizmine verilen önemden ötürü Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Denizciler Derneğine ayrılan bölümlerde ise Gökova başta olmak üzere tüm Mavi Yolculuk rotalarının bulunduğu koyların görseller eşliğinde tanıtımı yapıldı. Fuara katılan ANB Travel yetkilileri de Hollanda, Almanya ve Belçika’dan bedensel engelli turistleri Bodrum’a getirmek amacıyla ‘Engelli Turizmi’ne yönelik çalışmalar yapmak üzere Bodrum standında yer aldı.
TAV Havalimanları Holding yetkilileri Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay ve Pazarlama Uzman Yrd. Can Canbolat fuar süresince Bodrum standında; Corendon, Transavia, Arkefly ve Sunexpress havayolu firmaları ve TUI, Kras, Thomas Cook & Diana Travel, Sundio / Sunweb & Summertour, Schauinsland, Drie Tours, Prettigreizen, Komfly ve Nuhr gibi dünyaca ünlü tur operatörleriyle görüşmeler yaparak, Bodrum’da yeni bir trafik yaratmak veya mevcudu artırmak maksadıyla fikir alışverişinde bulundu.
The Club Halikarnas ise Utrecht Turizm Fuarı süresince Bodrum standında çeşitli dans şovları düzenleyerek standa olan ilgiyi daha da artırdı.