Hükümlü şahıs otel odasında ölü bulundu

Hükümlü şahıs otel odasında ölü bulundu
Adıyaman'da meydana gele olayda cezaevinden izin alan ve akrabalarının yanında gelen 53 yaşındaki Yavuz Eldaş kadlığı otel odasından ölü bulundu.

Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü olarak kalan Yavuz Eldaş, cezaevinden izin alarak Alanya’daki akrabalarının yanına geldi. Bir süre akrabalarının yanında kalan Yavuz Eldaş, daha sonra bir otele yerleşti. 

İzin süresi sona erdiği öğrenilen Yavuz Eldaş’ın odadan çıkmaması üzerine durumdan şüphelenen otel görevlileri, 205 numaralı odaya girdi.

Odanın tuvaletinden su sesi gelmesi üzerine kapıyı çalan otel görevlileri, Eldaş’tan yanıt alamayınca durumu polise bildirdi.

İntihar mektubu bulundu

Olay yerine gelen polis, arkadan kilitli kapıyı uzun uğraşlar sonucu kırıp açtı. Yerde hareketsiz yatan Yavuz Eldaş’ın, yaşamını yitirdiği belirlendi.

Polis tarafından odada yapılan incelemede, “Ölümümden sorumlu kişi Taceddin D.’dir. 4 Ağustos 2014 tarihinde Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi verdim. Fakat hiç bir şey olmadı” yazılı dört sayfalık intihar mektubu bulundu.

En son dün sabah saatlerinde görüldüğü belirtilen Yavuz Eldaş’ın ölü bulunduğu yerde yapılan incelemede, intiharın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili ipucu bulunamadı. Şeker ve kalp hastası olduğu belirtilen Yavuz Eldaş’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.