İlçelere Yeni Spor Tesisleri Yapılıyor

İlçelere Yeni Spor Tesisleri Yapılıyor

Denizli’nin Sarayköy, Tavas, Bozkurt, Honaz, Kale, Buldan ve Acıpayam ilçelerine 12 halı saha yaparak hizmete sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de yapacağı spor tesisi planlamalarını tamamladı.
Denizli merkezde 7’den 70’e herkesin spor yapması için birçok projeye imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de spor tesisi yatırımlarını sürdürüyor. Bugüne kadar Sarayköy, Tavas, Bozkurt, Honaz, Kale,Buldan ve Acıpayam ilçelerinde 12 halı saha yaparak hizmete sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de yapacağı spor tesisi planlamalarını tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, toplumun her kesimini spora teşvik etmek ve spor yaptırmak için büyük çaba harcadıklarını vurguladı. Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi 25 farklı branşta ücretsiz eğitimler veriyor. Her yıl sayısı katlanarak artan bu kurslarımıza olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Denizli’nin büyükşehir olması ile birlikte ilçelerimizde de spor alanında çeşitli yatırımlar yapmaya başladık. Bu kapsamda ilk olarak halı sahalar inşa ediyoruz. Bu tesislerin devamı gelecek, tüm ilçelerimizde spor yatırımlarımız olacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz topluma yararlı bireyler yetişmesine katkı koymak amacıyla çıktığımız yolda emin adımlarla devam ediyoruz" dedi.
"Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de aynısı olacak" dediklerini hatırlatan Başkan Zolan, "Biz Denizli ve ilçelerimizin spor alanında büyük başarılara imza atmasını ve kentimizin amatör sporların başkenti olmasını hedefliyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Çocukların ve gençlerin tozlu ve çamurlu alanlar yerine daha modern sahalarda spor yapmasını sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkıda bulunmak için benzeri yatırımlarımız her bölgede sürecek. İhtiyaç bulunan bölgelere spor tesisi yapmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”