İlim Yayma Cemiyeti Manisa Başkanı Kula’yı Ziyaret Etti

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Başkanı Kula’yı Ziyaret Etti

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, Kula’ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’ı ziyaret eden Başkan Özgüvenç, eğitim ve öğretimde yapılan değişiklikler ile ilgili konuştu.
İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç; ”Hükümetimizin mevcut eğitim sisteminde yaptığı değişiklikleri gerçekten olumlu buluyorum. Türkiye’de eğitimde birçok tabu yıkılıyor ve yapılan düzenlemelerle ilmi ve dini bir eğitim modeli benimseniyor. İnanıyorum ki bu çalışmalar daha da güzelleşecek ve sıkıntılar tamamen ortadan kalkacak” dedi. Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ise;” Bakanlığımız eğitimdeki eksiklikler ve düzenlemeler konusunda çok hassas. Öğrencileri ve velileri tahlil ederek onların istekleri doğrultusunda gerekli düzenlemeleri anında gerçekleştiriyor. Velilerden bizlere bu yönde olumlu dönüşler oldukça bizlerde mutlu oluyoruz” diye konuştu.
Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından, Kula Eski Belediye Başkanı Selim Aşkın’ı da ziyaret eden İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, Belediye Başkanlığı döneminde Kula’da eğitim veren her kuruma destek veriyordunuz, bu desteklerinizin süreceğini biliyoruz’’ diyerek Selim Aşkın’a teşekkür etti. Kula Eski Belediye Başkanı Selim Aşkın ise; ”Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Başkanlığım döneminde bize gelen her türlü eğitim, ilim ve bilim desteği isteyen herkese destek olmaya çalıştık. Kula’ya iktidarımızın ve hayırseverlerimizin de desteği ile okullar kazandırdık. Elimizden geldiğince, bu destekleri vermeye devam edeceğim” dedi.
Başkan Özgüvenç misafirperverliğinden dolayı Selim Aşkın’a teşekkür ederek, Manisa’ya davet etti.