İLKADIM’DAN DEREBAHÇE’YE ÇOK AMAÇLI TESİS

İLKADIM’DAN DEREBAHÇE’YE ÇOK AMAÇLI TESİS

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Derebahçe Mahallesi’ne düğün salonundan, fitnes salonuna, etüt merkezlerinden kurs odalarının olduğu modern bir tesis kazandırıyoruz" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi 2015 yılı Şubat ayı meclis toplantısı birinci oturumunda yaptığı açıklamada, İlkadım halkına bir projeyi daha müjdeledi. Başkan Tok yapılan mahalle istişare toplantılarının gerek vatandaşlar için gerek belediye için büyük önem taşıdığını belirterek, "Halkımızın isteği doğrultusunda hizmetlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.
Derebahçe Mahallesi sakinlerinin düğün salonu isteklerinin değerlendirilmesinin ardından bu projeye imza atıldığının altını çizen Tok, "Derebahçe Mahallesi sakinleri bize talep etti, bizler de taleplerini yerine getiriyoruz. Sadece düğün salonu değil içinde etüt merkezinden fitnes salonu olan harika bir tesis yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılacak olan tesisin sadece düğün salonu olmayacağını çok amaçlı modern bir tesis olarak açılacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, şöyle konuştu: "Derebahçe Mahallesi sakinlerinin büyük isteği üzerine yürüttüğümüz çalışmalarda, mahalle sakinlerinin modern bir düğün salonu isteklerini geri çevirmedik. Gerçekleştirdiğimiz incelemeler sonunda Derebahçe Mahallesi’nde yaşayan insanların isteğini yerine getirecek güzel bir proje hazırladık. Yapacağımız tesisimiz sadece bir düğün salonu değil bir kültür yaşam merkezi olacak. Fitnes salonlarından etüt merkezlerini içinde bulunduracağı modern bir tesis yapımına başlayacağız. 6 dönümlük alan üzerine bu projemizi gerçekleştiriyoruz. Halkımız için fedakarlık yaparak konut alanına böyle güzel bir projemizi sunuyorum. Halkımızın istediğini yapmak için kolları sıvadık. Mahalle istişare toplantılarımızın böyle güzel işlere imza attığına hepimiz şahit oluyoruz. Halkın yerel yönetimlerden istediklerini görüyor. Onların isteği gibi hizmet yapıyoruz. Bu güzel projemiz Allah izin verirse Mayıs ayında temelini atmış olacağız ve kısa süre içinde açılışını yapmak için birlikte olacağız."