İnegöl Mobilyacıları Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda

İnegöl Mobilyacıları Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda

İnegöl Mobilyacılar Odası ve Anfaş Faurcılık işbirliği ile inegöl mobilyacıları, 21-24 OCAK 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlenecek Anfaş Hotel Equipment Fuarı’na katılıyor.
İnegöl mobilyacıları, 26 yıldır Türkiye’nin otel,restoran ve turizm işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak konusunda markalaşan Anfaş Hotel Equipment Fuarı’na çıkartma yapmaya hazırlanıyor.
Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık Türkiye’nin bir turizm ülkesi olması sebebiyle otelcilik sektörünün günden güne geliştiğini belirterek, “Turizm Bakanlığı verilerine göre turizm belgeli yatak sayısının 749 bin 299 olduğu Türkiye’de otellerin dekorasyon projelerinde mobilyacılığın merkezi İnegöl mobilya firmaları ile çalışmalarının modern çizgide kültürümüzü yansıtan çok iyi sonuçlar oluşturacağı inancındayım. Bu amaçla 2015 Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında İMMOB İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ile özel bir çalışmaya start verdik” dedi.
İnegöl mobilyacılarının fuar alanı içerisinde kendileri için ayrılan özel bölümde yeni otel mobilyalarını ve örnek projelerini sergileyeceklerini kaydeden Çalık, “2023 yılı için 25 milyar dolar üretim ve 10 milyar dolar ihracat beklentisi ile dünyanın 10’uncu büyük mobilya üreticisi olmayı hedefleyen Türk mobilya sektörüne, Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nın bu yolda büyük destek sağlayacağı inancındayım” şeklinde konuştu.
Toplmam 3 bin dönüm üzerinde kurulu 3 bin 500 işyerinde üretilen mobilyaların çeşitleri, modelleri ile büyük zenginlik gösteren İnegöl mobilyalarının dünyada tanındığını belirten İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası (İNMOB) Başkanı Özcan Ayhan, “Fuarlara büyük önem veriyoruz ve Anfaş Hotel Equipmenet Fuarı’nda yer almaktan mutluluk duyacağız” dedi.
Ayhan, Yunanistan, Almanya, Amerika, Fransa, Belçika, İsrail, İngiltere, İsviçre, İspanya, Fas, Hollanda, Kuveyt, B.A.E., S. Arabistan, Meksika, Makedonya, Umman, Ürdün, Portekiz, Bahreyn ve Bulgaristan’a mobilya ihraç eden İnegöl mobilyacılarının Anfaş Hotel Equipment Fuarı ile mevcut otel projesi çalışmalarını çok daha arttıracağını söyledi. Ayhan, “İnegöl mobilyaları zengin çeşitleri ve deneyimi ile bir otel ihtiyaç duyacağı estetik ve sağlamlığı bir araya getirmektedir. Dünyanın çeşitli ülkelerinden, farklı kültürlere sahip insanlarının konakladığı otelleri dekore ederken, avangard , modern ya da klasik mobilya dekorasyon zenginliği ile İnegöl mobilyalarının fark oluşturacak” ifadelerini kullandı.
Anfaş Fuarcılık ile yaptıkları görüşmeler sonucunda İnegöllü mobilyacılara özel şartlarda stant temininin mümkün olacağını da sözlerine ekleyen Ayhan, “21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlenecek olan Anfaş Hotel Equipment Fuarı’na katılmak isteyen İnegöl firmaları İnegöl Mobilyacılar Odası’na başvurabilir ve kayıt olabilirler” dedi.
Toplam 400 katılımcı firma ve 35 bin profesyonel ziyaretçinin beklendiği Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda İnegöl mobilyacılarının bayilikte vermeyi hedefledikleri belirtildi.