İnegöl'de vatandaşlara fatura şoku!

İnegöl'de vatandaşlara fatura şoku!

 Fatura ödemelerini bu merkeze yapan vatandaşlar evlerine gelen ihtar mektuplarıyla şoke oldu. Ödeme merkezinin sahibi sırra kadem basarken yaklaşık 300 şikayetçinin ifadesini alan polis, olayla alakalı soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi üzerinde açılan ödeme merkezi, onlarca kişiyi mağdur etti. Elektrik, su, telefon, doğalgaz ve internet gibi faturalarını bu merkeze ödeyenler, belli süre sonra gelen bilgilendirme mesajları ve ihtar mektuplarıyla şoke oldu. Soluğu fatura ödeme merkezinde alan vatandaşlar iş yerinin kapandığını, sahibinin ise sırra kadem bastığını görünce de ikinci bir şoku yaşadı.
Mağdur olduğunu ifade eden İsmail Gök, “Bir ay önce ödediğim faturalar yüzünden sıkıntı yaşadım. Bilgi almak için ödeme noktasına geldim ancak kapalı olduğunu gördüm. Faturamın geri ödenmesini istiyorum. Mağdur oldum, şikayetçiyim” dedi.

Mağdurlardan Aykut Yeni ise, elektriklerinin kesildiği ifade ederek, “Aboneliğim iptal olunca ödeme yaptığım merkeze geldim ve kapalı olduğunu gördüm. İş yeri sahibi ile görüştüm, kısa zaman içerisinde ödeme yapacağını söyledi. Fakat hala ödeme yapılmadı. Şikayetçi olacağım” diye konuştu.
İnegöl'de yaklaşık 300 kişi İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu. Ekipler iş yeri sahibi A.G.'nin ifadesine başvurdu.