İnegöllü mobilyacılar Köln Mobilya Fuarı'nda

İnegöllü mobilyacılar Köln Mobilya Fuarı'nda

Üyelerinin ticari bağlantılarını geliştirmek için yurt içi ve yurt dışı fuar gezileri düzenleyen İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) 40 kişlik bir kafileyi Almanya’ya götürdü. İTSO kafilesi, Köln’de düzenlenen IMM Cologne Köln 2015 (Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ) ve Living Kitchen 2015’te (Mutfak Fuarı) incelemelerde bulunacak. Kafile 23 Ocak 2015 tarihinde (bugün) Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ile görüşüp üyeleriyle ticari görüşmeler yapacak. İTSO kafilesinde odanın mobilyacı üyelerinin yanı sıra, odanın Genel Sekreteri Mustafa Şentürk’ün ve İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban da yer alıyor.

İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerinin yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmalarını teşvik etmek için bu tarz geziler yaptıklarını belirterek, “Fuarlar sektörlerdeki gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurmak açısından büyük öneme sahipler. Bizde üyelerimizin bu tarz etkinliklerine katılmaları için gerekenleri yapıyoruz” diye konuştu.

İTSO heyetinin Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile de bir görüşme yapacağını söyleyen Anıl, “Bu görüşmede Almanya’daki mobilyacılar da olacak. Toplantının yeni iş bağlantılarına katkı yapacağını düşünüyorum” dedi.