International Hiphop Dans Festivali’nde Nez Fırtınası Esti

International  Hiphop Dans Festivali’nde  Nez Fırtınası Esti

Marmaris’te dört gün sürecek olan International Hiphop Dans Festivali dün Nirvana Beach’te gerçekleşti.
Dünyanın birçok yerinden 500’e yakın dansçının katılımıyla başlayan organizasyonun ilk gününde şarkıcı Nez fırtınası esti. Dj kabinine geçerek eğlenceye katılanlara büyük bir sürpriz yaşatan şarkıcı Nez, çaldığı hareketli parçalarla hiphopçuları coşturdu.
Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Undergraund Funky Base (UKB) dans yarışması birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla Nirvana Beach’te gerçekleşti. Dünyanın birçok yerinden 500’e yakın dansçının katılımıyla gerçekleşen organizasyonun ilk gününde şarkıcı Nez fırtınası esti. Dünyanın en iyi sunucuları arasında gösterilen MC.TRIX ‘in açılışını sunduğu festivalde birbirinden yetenekli dansçılar pistte hünerlerini sergiledi
Festivalle ilgili açıklama yapan organizasyonu düzenleyen Arsen Baret, , “Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen International Hiphop Dans Festivali Marmaris’te 4 gün sürecek. Dünyanın bir çok yerinden yaklaşık 500 dansçının katıldığı festival in ilk günü Nirvana Bech’te gerçekleşti. Amacımız farklı kültürlerin birbiriyle kaynaştırarak dansla insanları bir araya getirmek. Beş gün boyunca Marmaris’te inanılmaz eğlenceli bir ortam yaşatacağız. Undergraund Funky Base (UKB) markası bir Türk markasıdır biz bu markayı dünyaya yaymaya çalışıyoruz. Dünyanın bir çok önemli ülkelerinde elemelerimiz oldu. Dünya şampiyonası da güzel ilçemiz Marmaris’te gerçekleşecek” dedi.
Festivale katılan dansçılar da Marmaris’i çok beğendiklerini burada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Renkli Kimliğiyle tüm dünya organizasyonlarında sunuculuk yapan MC.TRIX, festivalde sergilediği hareketli ve eğlenceli performansla şova katılanları eğlendirdi.