İntihar Etmiş, Aç Kalan Köpeği İse Başını Yemiş

İntihar Etmiş, Aç Kalan Köpeği İse Başını Yemiş

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, kendisini iple asarak intihar eden bir kişinin başının, aç kalan köpeği tarafından yenildiği ileri sürüldü.
Doğanay Mahallesi 9104 Sokak’ta bulunan Dirlik Apartmanı’nın zemin katında oturan S.A’nın (47) evinden 1 haftadır kötü kokular gelmesi üzerine durum polis ekiplerine bildirildi. Polis ekipleri çilingir yardımıyla, dün saat 20.30 sıralarında kapıyı açtı. Polis ekipleri kapıyı açtığında salonda S.A’nın Rottweiler cinsi köpeği tarafından başı yenmiş cesedini bulurken, köpek içeri kimseyi almadı. Polis ekipleri içeri köpek nedeniyle giremeyince çağrılan veteriner hekim köpeği bayılttı. Köpeğin etkisiz hale getirilmesinden sonra içeri giren polis, S.A’nın baş kısmının parçalarını diğer odalardan topladı.
KOMŞULARI KOKUDAN ŞÜPHELENMİŞ
S.A’nın üst komşusu Zekiye Terazi, "Yaklaşık 4 yıldır burada oturuyor. Çok iyi bir insandı. Her zaman gelip geçerken selam verir hal hatır sorardı. Köpek sadece ezan okunurken ulurdu. Son zamanlarda koku çoktu. Komşular şikayetçiydi. Koku devam edince durumu polise bildirdik. Ve eve girdiler, baktılar cesedi bulundu. Biz de şok yaşadık" dedi.
Mahalleden arkadaşı Adem Bingöl ise, "Normalde her gün mahallede bizim yanımıza geliyordu. 4-5 gündür haber alamayınca ev sahibine durumu bildirdik. Komşuları da koku alınca ev sahibine bildirmiş. Ev sahibi karakola gidip polise durumu bildirmiş. İntihar mı etti de sonra köpeği yedi yoksa köpeği mi öldürdü bilemiyoruz" diye konuştu.
KENDİNİ ASMIŞ
Olay sonrası araştırma başlatan cinayet büro dedektifleri, S.A’nın evinin salonunun tavanında kopmuş ip buldu. 10 günlük olduğu tahmin edilen cesedin, belirli bir süre sonra ipten koptuğu, evde aç kalan köpeğin de cesedi yediğini tespit etti. S.A’nın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, cesedin çürümeye yüz tuttuğu için dondurulduğu ve yarın otopsi yapılacağı öğrenildi. S.A’nın köpeği ise belediye ekiplerince köpek barınağına götürüldü.