iPhone 6 dayağı!

iPhone 6 dayağı!
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'a dünyada yoğun bir ilgi var. Öyle ki dünyada pek çok ülkede Apple mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşurken, telefonu kolayca satın alabilmek de mümkün değil ve saatlerce, hatta günlerce kuyrukta bekleme sabrını göstermek gerekiyor.

Çin'de henüz satışa sunulmadığı için yurtdışından iPhone'ları satın almaya çalışan çeteler ise bu şekilde gelir yaratmaya çalışıyor. Paris'teki Apple'ın mağazası önünde güvenlik görevlilerinin Çinli bir tüketiciyi zor kullanarak kapı önünden uzaklaştırdığı objektiflere takılırken, yeni iPhone'lara sahip olmak isteyen tüketiciler, bu çetelere 3 bin ila 6 bin dolar arasında paralar ödeyip bu cihazları satın almaya çalışıyor.

TÜRKİYE'DE iPHONE 6 PLUS YOK SATIYOR

Türkiye ise 26 Eylül tarihini bekliyor. Satışların resmen başlayacağı bu günden önce ise sabah saatlerinde tüketiciler telefonlarını rezerve edip kuyruğa girmeden belirledikleri saatlerde cihazlarını alabilecek.

Cihazlara yoğun ilgi gösteren Türk halkı daha şimdiden 64 ve 128 GB model iPhone 6 Plus cihazları tüketmiş durumda. Bakalım 26 Eylül'de dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çok uzun kuyruklarla karşılaşacak mıyız?