iPhone 6 nasıl olacak? i Phone 6'nın özellikleri

iPhone 6 nasıl olacak? i Phone 6'nın özellikleri

Günümüz çağında telefonlar artık iletişimden daha fazlasını bizlere sunmaktadır. Özellikle akıllı telefonların insan hayatı ile kesişmesi sonucunda birbirinden farklı pek çok uygulama sayesinde gerçekleştirmek istediğiniz birçok işlem kolay bir şekilde halledilebiliyor. Akıllı telefon sektöründe lider konumunda olan Apple, ürettiği cihazlar ile bu akımı desteklemekte olup, kullanıcılarının isteklerini daha çok karşılamaya yönelik tasarladığı ürünleri ile de rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.

IPhone kullanıcılarının sabırsızlıkla beklemiş olduğu iPhone 6'nın özellikleri ve iPhone 6'nın piyasaya ne zaman çıkacağı sonunda belli oldu. Dünyaca ünlü Apple markasına en yakın analistlerden olan ve şimdiye kadar birçok konu hakkında başarılı bir karneye sahip KGI Securities’in analistlerinden Ming-Chi Kuo iPhone 6‘nın özelliklerini nihayet açıkladı. IPhone 6‘nın 4.7 inç ekran büyüklüğüne sahip olacağını, bir önceki serilere kıyasen daha büyük ekrana sahip olmasına rağmen tek el yardımıyla rahatça kullanabileceğini açıkladı. Ming-Chi Kuo büyüyen ekranın yanında kalınlığının daha da inceleceğini, ekran çevresinde bunun çerçevelerin diğer serilere kıyasen yüzde 10 ile 20 arasında daha ince olacağını da belirtti. Kuo, bu yıl piyasaya sürülen birçok Android telefonların 2 veya 3 GB RAM'e sahip olduğunu belirtirken iPhone 6 serisinin 1 GB RAM ile Apple A8 işlemciye sahip olacağını da dile getirdi. Ayrıca iPhone 6'da güç ve uyku modu gibi tuş seçeneklerinin de olacağını belirten Kuo, iPhone 6 serisinin piyasaya ne zaman sürülecek sorusuna ise, beklenilen tarihin 2014 yılının 3. çeyreğinde olacağını belirtti.

Apple'ın yaratacağı bu şahaser ile artık hayatınız daha da kolaylaşacak. Dilediğiniz işlemleri daha basit bir şekilde halledecek, telefon kullanmak sizin için adeta bir zevk haline gelerek telefonunuzu elinizden düşürmek istemeyeceksiniz. Tüm dünya tarafından sabırsızlıkla beklenen iPhone 6 için artık geri sayım başlamış bulunuyor.