İrfan Buz ile yollar ayrıldı!

İrfan Buz ile yollar ayrıldı!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında dün evinde Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör İrfan Buz ile yollar ayrıldı. Başkent ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Ligin 4. haftasında takımımızın başına geçen İrfan Buz ile yollarımız ayrıldı. Başta Buz olmak üzere yardımcıları Naci Şensoy, Soner Tolungüç ve İsmail Aydoğdu’ya bu süreçte takımımıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma yaşamında başarılar diliyoruz" denildi.

"BAŞKANLA GÖRÜŞTÜKTEN SONRA AYRILMA KARARI ALDIM"

Gençlerbirliği'nde görevden alınan teknik direktör İrfan Buz, bazı şeyler kötü gittiği zaman yaşanan bu durumların normal olduğunu söyledi.

Alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından Gençlerbirliği teknik direktörlüğü görevinden alınan İrfan Buz gazetecilere açıklama yaptı. Göreve dördüncü hafta başladıklarını hatırlatan Buz, "4 puanla başladık. 22 puanla devreyi tamamladık. Öncelikle karakterli futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beraber olduğumuz dönem benim için gayet keyifli geçti. Bu şerefli görevi bize başkanımız verdi. Bu süreçte yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Buz, geride kalan haftalarda oynadıkları maçların bazılarında iyi bazılarında ise kötü oynadıklarını kaydederek şunları dedi:
"Kupada da çeyrek finale çıktık. Buda bizi gururlandıran bir durum. Dün akşamki maça gelince moralli çıktığımız bir maçta öne geçtik ama sonuçta galip gelemedik. Futbol bu, maalesef kaybettik bu maçı. Bunun ardından da ayrılık oldu"
Bazı şeyler kötü gittiğinde bu durumların normal olduğunu vurgulayan Buz, ayrılık teklifinin Cavcav'dan geldiğini kaydederek, başkanla görüştükten sonra ayrılma kararı aldıklarını, yardımcılarının da takımdan ayrıldığını açıkladı. Buz, futbolcularla yaptığı kısa görüşmenin ardından kulüp binasından ayrıldı.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ise, basın mensuplarının kulüp binasından ayrıldığı sırada sorduğu soruları cevapsız bıraktı.