İş Dünyasından Yunuseli’ne Destek

İş Dünyasından Yunuseli’ne Destek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yunuseli Havaalanı’nın yeniden uçuşlara açılmasının Bursa’da sivil havacılığın gelişmesi açısından önemli bir adım olduğunu söyledi.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, yıllardır atıl halde bekleyen Yunuseli Havaalanı’nın yeniden faaliyete geçecek olmasını Bursa iş dünyası olarak memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Burkay, “Havaalanının yeniden faaliyete girmesi sivil havacılığın gelişmesi açısından oldukça önemli bir adımdır. Bu durum Bursa’nın iç pazar hareketliliğini canlandıracak, dış ticaret hacmine de katkı sağlayacak bir hamledir. Yurt içi ve yurt dışı ile doğrudan irtibatta olan işadamlarımız havaalanının açılmasıyla daha hızlı hareket etme fırsatı yakalayacak ve böylece Bursa ekonomisi daha hareketli bir yapıya kavuşacaktır” dedi.
Bursa’da sivil havacılığın gelişmesini uzun yıllardan bu yana arzu ettiklerine işaret eden Başkan Burkay, “Son gelişme ile birlikte bu durumun ortadan kaldırılmasını mühim buluyoruz. Bursa iş dünyası olarak Yunuseli Havaalanı’nın açılacak olmasını destekliyoruz” diye konuştu.