İŞADAMI ERDOĞAN’DAN CAMİYE ISITMA YARDIMI

İŞADAMI ERDOĞAN’DAN CAMİYE ISITMA YARDIMI

İşadamı Reşat Erdoğan, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan Hacı Ramazan Kırıcı Cami’nin ısınma sisteminin tamiratı için 10 bin lira yardımda bulundu.
Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır, çalışmaları yerinde takip etmek üzere Camiye gelen İşadamı Reşat Erdoğan’a teşekkür ederek yardımlarından ötürü plaket verdi.
İşadamı Reşat Erdoğan’ın Hacı Ramazan Kırıcı Cami’nin kalorifer ve ısınma sistemindeki sıkıntıların giderilmesi için 10 bin TL’lik yardımda bulunduğunu söyleyen Muhtar Orhan Ünalır açıklamasında, “İşadamı Reşat Erdoğan’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Hacı Ramazan Kırıcı Cami’nin kalorifer sistemini ve kombilerini değiştirdi. Bunun yanı sıra 2 tane Doğanşehirli Tıp Fakültesi öğrencimize burs vererek bizleri onurlandırdı. Bu desteklerinden ötürü mahalleli adına kendisine plaket verdik " şeklinde konuştu.
İşadamı Reşat Erdoğan ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, daha önce Muhtar Orhan Ünalır tarafından kendisine iletilen sorunların çözülmesi için gelen yardım taleplerini dikkate aldığını dile getirerek, “Muhtarımızla daha önce hem Mahalle hem de camimizdeki eksikleri konuşmuştuk. Bizde imkanlarımız ve gücümüz dahilinde eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Verilen plaket dolayısıyla ben de teşekkür ederim" diye konuştu.