İslam’da Aile Hayatı Konulu Seminer Verilecek

İslam’da Aile Hayatı Konulu Seminer Verilecek

Malatya’da Işık Kadınlar Derneği tarafından, “Eğitimli Kadın Aydınlık Gelecek Projesi “ kapsamında , “İslam’da aile hayatı, madde bağımlılığı ve içi iletişim” semineri verilecek.
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından derneklere destek kapsamında Işık Kadınlar Derneği tarafından yürütülen “Eğitimli Kadın Aydınlık Gelecek” projesi kapsamında altı hafta Malatya’nın değişik mahallelerinde verilen seminerler devam ediyor.
Işık Kadınlar Derneğinden yapılan açıklamaya göre, 6 Eylül 2014 günü saat 11,00’de Tandoğan Mahallesi, Beykoz Evleri D/ Blok No: 6 adresinde, “İslam’da aile hayatı, madde bağımlılığı ve içi iletişim” konulu seminer verilecek.
Seminere, Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma Ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından Aile İçi İletişim ve Çocuk Eğitimi, Malatya İl Müftülüğü, tarafından İslam’da Aile Hayatı, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi tarafından Madde Bağımlılığı ile Mücadele konularında mahalle sakinlerine yönelik olarak bir seminer verilecek.