İsmail Hacıoğlu ''kimsenin ahı kimsede kalmaz''

İsmail Hacıoğlu ''kimsenin ahı kimsede kalmaz''

Nisan ayında final yapan Osmanlı Tokadı dizisinin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, "Sonsuz Bir An"ın çekimlerinin devam ettiği Antalya'da Hürriyet'ten Büşra Bozok Aytek'le röportaj yaptı.

Eşi Vildan Atasever'le birlikte başrolünü oynadığı Osmanlı Tokadı dizisinden 15 bölümün parasını alamayan İsmail Hacıoğlu bu konuyla ilgili soruları cevapladı:

Osmanlı Tokadı dizisinden 15 bölümlük ücretinizi alamadığınız gerekçesiyle, eşiniz Vildan Atasever'le birlikte yapım şirketinin sahibine dava açtınız. Alacak meselesinde son durum nedir?

"O meseleyi henüz halledemedik. Alacağımız duruyor. Paramın üzerine bir bardak su içme durumum yok. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Şirketi de telefonlarını da kapatmışlar. 1,5 yılın emeği yatıyor içeride. Benim 15, eşimin 12 bölüm alacağı var. Dava açtık ama şirket kapalı olduğu için ne yapabilirim ki? Bir de kansızlar "Bölüm başına şu kadar para alıyor" diye yalan haber yaptırdılar. Hani nerede para? Nedense kazandığı parayla hava atma merakı olanlar çok. Kimse inanmasın. Kimse kimseye öyle bölüm başı 60 bin TL para vermiyor. Böyle para aldığını söyleyen yalan söylüyor. Ya arkadaşlar yemeyin bizi."

Benzer bir durumu Şahan Gökbakar da yaşadı ama siz yapımcısına destek çıktınız. Neden?

"Ben Murat Akdilek'le "Sınav" filmini çekmiştim, kendisini oradan tanıyorum. Ve sadece "Murat Akdilek, borçlarını ödeyeceğini söylüyorsa öder. Kimseyi dolandırmaz. İşleri kötü gitmiştir" dedim. Yoksa Şahan hakkında kötü bir şey söylemedim. Zaten tanımam etmem, parasını da alsın isterim. Adamın alın teri, anasının ak sütü kadar helal."