İsmail Kartal petrol işine girdi

İsmail Kartal petrol işine girdi

Sü­per Li­g’­in li­de­ri Fe­ner­bah­çe­’nin ba­şa­rı­lı tek­nik di­rek­törü İs­ma­il Kar­tal, baş­ka sek­tör­ler­de de ba­şa­rı­lı ol­ma­yı he­def­li­yor. Kar­tal bir or­tak­la, ge­mi­ci­lik sek­tö­rü­ne gi­ri­yor.

Ku­lüp Baş­ka­nı Aziz Yıl­dı­rı­m’­ı ör­nek alan ve ay­nı sek­tör­de bu­lun­ma­ya ka­rar ve­ren Kar­tal, Tuz­la Ter­sa­ne­si­’n­de­ki ge­mi­si­nin ya­pı­mı­nın bit­me­si­ni sa­bır­sız­lık­la bek­li­yor. Kar­ta­l’­ın ya­pı­mı sü­ren tan­ke­ri, 2 bin 800 ton­luk. Tan­ker, pet­rol ta­şı­ya­cak. İs­ma­il Kar­ta­l’­ın or­ta­ğı ise Ana­do­lu Ka­va­ğı­’n­dan çok sev­di­ği es­ki bir dos­tu. Kar­tal, yıl­lar­dır za­ten Ana­do­lu Ka­va­ğı­’n­da ya­şı­yor.

YILDIRIM’INDAGEMiLERİ VAR

Baş­kan Aziz Yıl­dı­rım ise or­ta­ğı ol­du­ğu De­ar­san Ter­sa­ne­si­’nin ta­ma­mı­nı bir sü­re ön­ce sa­tın al­mış­tı. Baş­kan Yıl­dı­rı­m’­ın tan­ker­le­rin­den 10 bin 300 ton­luk olan­la­rı­nın iki­si­nin adı Sa­kar­ya ve Dum­lu­pı­nar. İki­si de 2008 ya­pı­mı. Kar­ta­l’­ın, baş­ka­nıy­la ay­nı sek­tör­de bu­lun­ma­sı ga­yet do­ğal. Za­ten tek­nik adam­lık­ta son dö­nem­de or­ta­ya koy­du­ğu per­for­mans or­ta­da. Ta­kı­mı git­tik­çe da­ha iyi se­vi­ye­ye ta­şı­yor. Ken­di­si­ni ka­bul et­ti­re­cek gi­bi gö­rü­nü­yor. Ta­kı­mın li­der ol­ma­sı çok önem­li. Eğer bu se­zo­nu şam­pi­yon ta­mam­lar­sa, İs­ma­il ho­ca yıl­lar­ca ta­kı­mın ba­şın­da ka­lır. Eze­li ra­kip­le­riy­le iç sa­ha­da oy­na­ma avan­ta­jı­nı elin­de bu­lun­du­ru­yor. Bu­nu kul­la­na­cak­tır.

(Engin VEREL- Bugün)