İsmail Kartal'dan Erkan Zengin açıklaması

İsmail Kartal'dan Erkan Zengin açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, İstanbul Başakşehir’i 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından görüşlerini dile getirdi. İsmail Kartal, Erkan Zengin konusuyla ilgili de konuştu.

İsmail Kartal’ın maç sonu açıklamaları şöyle:

“İyi takımlarından birini yendik. Son 10 maçın 8’ini galibiyet, 2’sini beraberlikle tamamladık. Maç fazlasıyla lideriz. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Oynadığımız futbol beni mutlu etti. Net bir galibiyet elde ettik, oyuncularımı tebrik ediyorum. Şimdi iyi bir tatili hak ettiler. Sezon ikinci yarısında da elimizden geleni yapacağız. İnşallah sezon sonunda da şampiyon olacağız.”

“Derbinin sonucunu bekleyeceğiz”

“16 haftalık zor bir dönemdi. Göreve geldiğimden bu güne kadar kolay değildi. Dünya Kupası’ndan geç gelen isimler oldu. Birdenbire Fenerbahçe’nin başına geldik. 3-4 puan daha fazla almayı düşünüyordum. 36 puan topladık. Derbinin sonucunu bekleyeceğiz. 36 puanla iyi bir durumdayız. Oyuncularımla birlikte daha iyi çalışarak şampiyonluk için mücadele edeceğiz. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz.”

Erkan Zengin açıklaması

“Erkan Zengin hakkında, başkanımızla yöneticilerimiz bana böyle bir konunun olduğunu söylediler. Bildiğimiz gibi Moussa Sow, Afrika Kupası’na gidecek. ‘Alabilirseniz iyi olur’ dedim.”