İsmail Kartal'ın 12.5 milyon euro'luk yıldız takımı!

İsmail Kartal'ın 12.5 milyon euro'luk yıldız takımı!

Erkan Zengin'in Trabzonspor'a gitmesi, Ozan Tufan için 10 milyon euro isteyen Bursaspor'a, "bizden 4 milyon euro, tek kuruş fazla çalışmaz" diyen Fenerbahçe, yeni çıkan yabancı kuralını en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Eden Hazard, Luis Suarez, Alexis Sanchez gibi isimleri daha yıldız olmadan önce bulup yönetime "geleceğin yıldızları" olarak öneren İsmail Kartal'ın benzeri bir liste daha hazırladığı ve F.Bahçe'nin sezon sonunda herkesi şok edecek geleceğin yıldızları ile takımı takviye etmeye hazırlandığı bildirildi.

İsmail Kartal'ın elindeki liste ile Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede, "Ozan ile Erkan için kasamızdan çıkması muhtemel 12.5 milyon euro ile en az 3-4 yıldız adayı oyuncu alırız" dediği bildirildi.

Öte yandan Erkan Zengin, dün akşam Sivasspor'a oyuna girdikten sonra performansıyla beğeni topladı.

KARTAL'IN ELİNDE ÖYLE BİR LİSTE VAR Kİ...

F.Bahçe'de Eden Hazard, Luis Suarez ve Alexis Sanchez gibi isimleri daha 19-20 yaşlarda keşfeden İsmail Kartal'ın yönetime verdiği listede adı duyulmamıs ama 3-4 seneherkesin peşinde koştuğu isimlerin yer aldığı bildirildi.

Kartal'ın listesinde; Gökhan Gönül'e alternatif Maribor'un 19 yaşındaki sağ beki Petar Stojanovic, Fas'ın Wydad takımında oynayan Diego'nun alternatifi 18 yaşındaki Zouherir El Moutaraji, Hamilton'dan 21 yaşındaki İskoç sol bek Stephen Hendrie,

Kuyt'ın alternatifi olarak Ajax'ta forma giyen 20 yaşındaki Ricardo Kishna ve stoperde Bruno Alves'in alternatifi olarak Stuttgart'ta forma giyen 18 yaşındaki Timo Baumgartl'ın yer aldığı gelen bilgiler arasında.