ISPARTA’DA ÇATI UÇTU: 2 YARALI

ISPARTA’DA ÇATI UÇTU: 2 YARALI

Isparta’da şiddetli rüzgarın uçurduğu Belediye Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü Hizmet binası üzerindeki alüminyum çatı, otobüs durağında bekleyenlerin üzerine düştü.
Edinilen bilgiye göre, 6 Mart Caddesi’nde Isparta Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü hizmet binasının üzerinde alüminyum çatı şiddetli rüzgar nedeniyle koparak cadde üzerindeki otobüs durağının üzerine düştü. O sırada durakta bekleyen 2 kişi çatı parçaları nedeniyle yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılara müdahale edilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında yoldan geçmekte olan ve düşen çatının altına kalan 07 CGK 21 plakalı otomobilde de maddi hasar oluştu.
Çatının düşmesi sonucu olay yerinde güvenlik şeridi çekilirken, yol trafiğe kapatıldı. Çatının itfaiye ekiplerince yoldan kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Zarar gören otomobilin sahibi bir anda aracın üzerine alüminyum parçalar geldiğini belirtirken, bir görgü tanığı da dışarıda bulunduğu sırada büyük bir gürültüyle çatının yerinden sökülerek durağın üzerine düştüğünü söyledi.