İstanbul'da 24 saatlik su kesintisi hangi semtlerde yaşanacak?

İstanbul'da 24 saatlik su kesintisi hangi semtlerde yaşanacak?

ISKİ yetkilileri yarın 25 Eylül 2014 tarihinde İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yaşanacağını, duyurulan semtlere 24 saat su verilemeyeceğini bildirdi. İSKİ'nin  Maltepe, Kartal ve Pendik İlçeleri'ne 24 saat süreyle su verilemeyeceği bildirildi.

Yarın sabah saat 08.00'den itibaren uygulanmaya başlayacak su kesindisi 24 saat boyunca devam edecek. Kartal, Pendik ve Maltepe ilçelerine su verilemeyecek.



25 Eylül Perşembe günü (yarın) Fatih İlçesi'nin bir kısmı Bakırköy ve Zeytinburnu İlçeleri'nin tamamına su verilemeyecek. Bu ilçelerde su kesintisi sabah 08.00 ile 16.00 arasında yaşanacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde yapılacak çalışmalar nedeniyle yarın sabah 08.00'den itibaren 24 saat süre ile Pendik, Kartal ve Maltepe'ye su verilmeyecek.

25 Eylül 2014 Perşembe günü sabah saat 08.00 ile akşamüstü 16.00 arasında ise Bakırköy ve Zeytinburnu'nun tamamına, Fatih'te ise Cankurtaran, Küçükayasofya, Sultanahmet, Aksaray, Bindirdirek, Yedikule, Silivrikapı, Kocamustafapaşa, Cerrahpaşa Mimar Kemalettin, Mimar Hayrettin, Nişanca, Muhsine Hatun ve Katip Kasım ve Sümbül Efendi mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.