İstanbullular bu habere dikkat!

İstanbullular bu habere dikkat!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, stadyumlarda ek tedbirler alındığı belirtildi.

Spor Toto Süper Ligi müsabakalarının gerçekleşeceği günlerde alınan tedbirlerle ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"İlimizde faaliyet gösteren spor kulüplerinin müsabakalarını gerçekleştirdikleri stadyumlarda alınan ek tedbirler çerçevesinde; Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone Arena ve Başakşehir Fatih Terim Stadyumlarında gerçekleştirilecek Spor Toto Süper Ligi müsabakalarında, müsabaka günleri tedbir saati ile müsabaka bitiminden bir saat sonrasına kadar trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu: Tepebaşı Caddesi trafiğe kapatılacak, trafik akımı Tarlabaşı Caddesi'nden Unkapanı istikametine yönlendirilecektir. Refik Saydam Caddesi'nden Tepebaşı'na gelen trafik akımı Tepebaşı Caddesine gönderilmeyerek Taksim istikametine yönlendirilecektir.

Neva Sokak trafiğe kapatılacak, trafik akımı stadyum istikametine verilmeyerek Dolapdere ve Piyalepaşa istikametine yönlendirilecektir.
Vodafone Arena Stadyumu: Dolmabahçe Caddesi Akaretler Kavşağı'ndan Kadırgalar alt ışıklara kadar trafiğe kapatılacak, trafik akımı Akaretler Kavşağı'ndan Dolmabahçe istikametine verilmeyerek Süleyman Seba Caddesi'nden Bayıldım Caddesi stadyum arkasına yönlendirilecektir. Kadırgalar Caddesi Bayıldım Caddesi'ne kadar trafiğe kapatılacak, Kadırgalar Caddesi girişine Meclisi Mebusan Caddesi'nden gelen trafik akımı stadyum arkasına verilmeyerek Beşiktaş istikametine yönlendirilecektir.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu: Hürriyet Bulvarı (Oyakkent Kavşağı) Ertuğrul Gazi Caddesi kesişiminden Hürriyet Bulvarı'nı takiben stadyumun üst girişine kadar olan kısım trafiğe kapatılacaktır."