İşte Galatasaray'ın 8 yolcusu!

İşte Galatasaray'ın 8 yolcusu!
Galatasaray’da 41 kişilik ordu gibi kadroyu eritme operasyonu resmen başladı. 

Furkan Özçal, Yasin Öztekin ve Umut Gündoğan için Karabükle 1.5 milyon Euro’ya el sıkışıldı. Sezon sonu Eboue bedelsiz gönderilirken, Yiğit ve Engin, Gökhan Zan, Veysel, Aydın ve Pandev satış listesine konulacak.

Önceki gün Divan Kurulu’nda başkan Duygun Yarsuvat’ın, “Ocak ayında takımdan ayrılanlar olacak” açıklaması ile devre arasında birçok futbolcunun gönderileceğinu duyurmuştu. Birkaç saat sonra ise başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, “3 oyuncuyu şimdiden sattık, ancak isimlerini veremem. Yakın zamanda yeni takımları ile idmana çıkacaklar” demişti. İşte G.Saray’ın futbolda en önemli 2 isminin yaptığı açıklamaların şifreleri.

KARABÜK İLE EL SIKIŞILDI

Galatasaray’ın yapılan teklifler üzerine satılması adına şimdiden prensip anlaşmasına vardığı 3 futbolcu; Furkan Özçal ile sezon başında alınan Yasin Öztekin ve Umut Gündoğan…Üç futbolcuya da Karabükspor talip oldu. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, G.Saray’da fazla forma şansı bulamayan Furkan, Yasin ve Umut’un alınmasını istedi. İki kulüp arasındaki görüşmelerinde imza aşamasına geldiği öğrenildi. G.Saray Yönetimi’nin bu üçlü için Karabükspor’dan yaklaşık 1.5 milyon Euro bonservis bedeli alması bekleniyor.

PANDEV İÇİN TEKLİF BEKLENECEK

Takım maliyetini düşürmekte kararlı olan G.Saray’daki tensikat bununla bitmeyecek. Aynı zamanda G.Saray’da sezon başından bu yana kadro dışı bırakılan Eboue, Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytar ile yollar ayrılacak.

Eboue’nin bedelsiz gönderilmesi ve diğer futbolcular adına da görüşmeler yapılacak. Ayrıca kadroya giremeyen Veysel Sarı, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz da Galatasaray’da satış listesinde…

Sarı kırmızılılardan yıllık 2.4 milyon Euro alan Goran Pandev de kulüp bulmaları yada teklif gelmesi halinde devre arasında satılacak.