İTFAİYE ÇALIŞANI GÖREV BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ

İTFAİYE ÇALIŞANI GÖREV BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ

Trabzon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışan Süleyman Kelkitli görev başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önceki gün görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Büyükşehir Belediye İtfaiye çalışanı Süleyman Kelkitli’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Haberi alır almaz merhum Kelkitli’nin Pelitli Mahallesi’ndeki evine giderek ailesine sabırlar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, görevi başında hayatını kaybeden merhum Kelkitli’nin şehitlik mertebesinde olduğunu söyledi.
Başkan Gümrükçüoğlu, “Mekânı cennettir Allah’ın izniyle. Çoluk çocuğu için alın teri ile mesaisinde canını kaybetmiştir. Bizlere o kardeşimizin emanetisiniz. Görev başında hayatını kaybettiği için bu kardeşimiz şehitlik mertebesindedir” dedi.
Daha sonra İtfaiye Müdürlüğü’ne giderek Kelkitli’nin çalışma arkadaşlarını sabırlar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, çok çalışkan bir çalışanını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.
İki çocuk babası 50 yaşındaki Süleyman Kelkitli bugün Değirmendere Mahallesi Değirmendere Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.