İTSO MAKTEK Avrasya 2014'te

İTSO MAKTEK Avrasya 2014'te

18 Ekim’de düzenlenen ücretsiz günü birlik fuar gezisine İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Can ve Komite Başkanı Ogün Şencan da katıldı. Fuarı gezen İnegöl heyeti, takım tezgâhları, metal-sac işleme makineleri, tutucular-kesici takımlar, kalite kontrol - ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren firmaların en yeni ürünlerini inceleme fırsatı buldu.

Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Can, İTSO Yönetim Kurulu olarak, yurtiçi ve yurtdışı tüm fuarlara gezi düzenlemeye özen gösterdiklerini söyledi. Can, fuar ziyaretlerinin sektörel gelişmelerin yakından takibi açısından önem taşıdığını belirterek, “Üyelerimizi ilgilendiren her konuda gerekenleri yapmaya çok önem veriyoruz. Yurt içi ve yurt dışı fuar gezisi programları da bunlardan biridir” dedi.

İTSO 7. Komite Başkanı Ogün Şencan da, Türkiye’nin ekonomik alanda 2023 yılı hedeflerine ulaşmasında özel sektöre büyük pay düştüğünün belirterek, “Makine imalatı ve takım tezgahları sektörü Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması açısından stratejik bir öneme sahip sektörlerdendir” diye konuştu.