İTSO'ya ek hizmet binası

İTSO'ya ek hizmet binası
İTSO'nun aralık ayı meclis toplantısında 2015 yılı bütçesi görüşüldü. 2014 yılında 2 milyon 650 bin lira olan bütçe, 2015 yılı için yüzde 13 oranında artırılarak 3 milyon lira olarak belirlendi. Üyelerine daha iyi hizmet vermek için ek hizmet binası konusu da meclis gündemine getirildi. Tarihi Kozahan olarak uzun yıllar hizmet verdikten sonra yıkılan Sedef Pastanesi'nin yanındaki İTSO’ya ait 900 metrekare alana ek hizmet binası yapılması kararlaştırıldı. 2015 yılı başında temeli atılması hedeflenen 3 katlı ek hizmet binasının yıl sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

İnegöl İşletme Fakültesi’nden akademik destek alan İTSO, bu yıl da eğitimlerini sürdürecek. Özellikle imalata dayalı başta mobilya olmak üzere büyük projelere destek verecek. Yeni faaliyet yılı içerisinde 26 değişik konuda üyelerine yönelik eğitim verilmesi planlandı.
İnegöl’e Gümrük açılması sonrasında ihracatın daha da kolaylaştığını söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, odalarının eski binasında faaliyet gösteren İnegöl Gümrük Müdürlüğü’ne yeni bir bina kazandırmayı da planladıklarını söyledi. İTSO üyelerine daha iyi hizmet vermek için ek hizmet binası ve sosyal tesis yapma çalışmalarında son aşamaya geldiklerini söyleyen Anıl, “Ruhsat işi bitmek üzere olan bu bina için hazırlıklarımız tamamlandı. İnşaata kısa sürede başlayacağız. İnşaat için gerekli kaynağı hazırladık. Hedefimiz inşaatı 2015 yılında tamamlamak” dedi.